• Vandaag was het tegeltjestoernooi bij budoclub Voorburg. Sven en Billie maakte daar hun debuut en tegen de verwachtingen in van mij en meester Peter de Brabander (omdat het eerste toernooi buiten je eigen dojo nooit goed gaat vanwege zenuwen ) ging het super goed met deze 2 judoka's. Ze hebben wel niet alles gewonnen maar wel hun mannetje gestaan! Daarbij waren Sanne, Dylan Sutedjo, Bolek en Diego weer super. Ik zag mooie worpen en goeie houdgrepen. Voor ons als leraar en coach hebben wij deze dag een hoop geleerd dankzij deze judoka's. We hebben genoten en de kleine foutjes die er gemaakt zijn om het perfect af te ronden gaan we meenemen in de volgende wedstrijd training. De foto's staan bij het kopje foto's en bedank voor deze leerzame en mooie dag.

    M.v.g.,

    Meester Ronald de Vries.